Для туристів
  • Особенности обучения в вузах Германии
    13.12.2021
    Особенности обучения в вузах Германии

    Обучение в ВУЗах Германии имеет большие преимущество по сравнению с другими странами мира.• Для поступление в германию Вам, как правило, не нужно сдавать вступительный экзамен. Исключения составляют творческие специальности и частные ВУЗы.• Большинство специальностей... 

  • Набережная Севастополя
    03.12.2021
    Набережная Севастополя

    Прогулку по набережной стоит начать с Графской пристани — главной в городе. Здесь висит несколько мемориальных досок, посвященных печальной истории города. Пристань — это величественные ступени и арка. Отсюда, с Портофлотских причалов отходят катера в Инкерман, поселок Голландия... 

  • Херсонес Таврический
    03.12.2021
    Херсонес Таврический

    Права свободного города ему даровал Гай Юлий Цезарь, а штурмом брали Владимир Красное солнышко и хан Батый. Сейчас эти развалины, много чего повидавшие за свои 2500 лет, превращены в музей-заповедник, где можно увидеть кинематографичные древнегреческие колонны на фоне синего... 

  • Мемориальный комплекс «Сапун-гора»
    03.12.2021
    Мемориальный комплекс «Сапун-гора»

    Именно здесь, на Сапун-горе, весь июнь 1942 года шли ожесточенные бои за Севастополь, а в мае 1944-го – за весь крымский регион. Немцы мечтали прорваться в Крым, чтобы разместить здесь свои авиабазы и проникнуть дальше на Кавказ, к нефтяным ресурсам. И каждый раз они встречали яростное... 

5-зіркові готелі Львова: обираємо з кращих закладів!

Чим приваблюють гостей готельні заклади з найбільшою вартістю номерів? Які особливості мають 5-зіркові готелі Львова? Ми розкажемо про важливі нюанси, як вплинуть на ваш вибір.

Загалом у культурній столиці України є такі заклади, що відповідають найвищим світовим стандартам:

  • Bank Hotel;

  • Nobilis Hotel;

  • Леополіс;

  • Citadel Inn.

Bank Hotel

Має респектабельний вигляд і відповідає всім сподіванням солідної публіки. Зручне розташування (центральна зона, поблизу Львівського національного університету). У межах пішохідної доступності – безліч пам‘яток історії, наприклад, палац родини Потоцьких, костел єзуїтів, храм святого Юра. Культурну програму збагатять театри та кілька мистецьких галерей, художній салон.

Всі кімнати мають вишуканий інтер‘єр, обладнані кондиціонерами. Готель пропонує трансфер з аеропорту, вай-фай, засоби для догляду за одягом. У кожному номері присутні капці, рушники, халати, миючі засоби тощо.

Є можливість зупинитися тут для людей з обмеженими можливостями – архітектура продумана так, що всі блага цивілізації для цих осіб доступні.

Обслуговування шістьма мовами.

Nobilis Hotel

Розташований він неподалік палаці Бондінеллі. Поруч – зупинка громадського транспорту, що прямує до аеропорту.

Цей готель 5 зірок у Львові принадний для туристів завдяки наявності фітнес-клубу та центру оздоровлення. Відвідувачам допоможуть розслабитися гідромасажні ванни та приємні косметичні процедури. Решта умов не відрізняються значною мірою від попереднього закладу – доступність для людей з інвалідністю, повний комфорт, який пояснюється кондиціонером, предметами першої необхідності у кожній кімнаті.

4 мови обслуговування.

За попередньої домовленості готель готовий приймати гостей з домашніми улюбленцями, та може стягнути за цю послугу окрему плату.

На території існує та користується популярністю ресторан середземноморської кухні.

Леополіс

Установа у 2010 році одержала нагороду World Travel Award як кращий готель держави. Розташований у самісінькому серці Львова, за 100 метрів від площі Ринок. За гостями закріплюють особистого дворецького. При бажанні візитери займаються у тренажерному залі, відвідують СПА, мліють у гідромасажних ваннах, приємно проводять час у саунах різного типу.

Трансфер для тих, хто прилетів чи готується до відльоту.

Можливість за окремої домовленості перебувати в готелі разом з хатніми тваринами.

Два ресторани. Бібліотека.

Відповідність світовим готельним стандартам. Тут зупиняються люди з обмеженими можливостями.

Співробітники володіють 5 мовами.

Citadel Inn

Готель приваблює архітектурними нюансами, адже його створили у приміщенні старої фортеці.

Стандартний для готелів Львова 5 зірок набір зручностей, наявність тренажерного та оздоровчого центру, сауни. Особливу увагу варто звернути на ресторан та винний льох – вони нададуть приємної пікантності візиту.

Є бібліотека. Надаються послуги няні, пральні, прасування одягу.

Приймають люди з особливими потребами.

Домовившись заздалегідь, тут зупиняються власники тварин з улюбленцями.

Персонал спілкується 5 мовами.

Якщо виникають труднощі з поселенням у перераховані заклади через обмеження фінансового характеру чи просто брак місць, рекомендуємо розглянути такий варіант, Hotel Edem. Рівень нічим не відрізняється, облаштований заклад в центральній частині міста, а обійдуться такі гостини удвічі дешевше.

Комментарии запрещены.